INFORMATION OM HOLISTEN

HOLISTEN sigter på at blive en Internetportal og et informationscenter for holistisk interesserede mennesker på Internettet i Danmark. På HOLISTENs hjemmesider kan du finde en NetGuide til mange holistiske hjemmesider i Danmark (efterår 2004: over 1000) og en Kalender om holistiske begivenheder i Danmark. Desuden vil du kunne finde links til andre danske Internetportaler og til internationale portaler på det holistiske område. HOLISTEN opdateres jævnligt og udvides gradvist med flere faciliteter og muligheder til glæde for holistisk interesserede i Danmark - så hold øje med disse sider.

HOLISTEN ønsker også at udføre NetDesign af hjemmesider for det holistiske Danmark. Selv om du ikke selv har PC eller Internetforbindelse er det en god ide at reklamere på Internettet og derigennem få kontakter. HOLISTEN er stedet, hvor alternative behandlere, foredragsholdere og kursusledere samt holistiske centre, foreninger, organisationer mm. kan få lavet en hjemmeside til Internettet til en rimelig pris, f.eks. en hel hjemmeside = 750kr. Du kan også blot reklamere på HOLISTENs NetGuide med en info-linie i NetGuiden = GRATIS eller et lille visitkort i NetGuiden = 100kr.
Læs mere om priser her
 

HOLISTEN er startet maj 1998 af undertegnede Ole Jensen. Jeg har i mange år været i gang med min egen bevidste personlige og spirituelle udvikling og deltaget i mange holistiske kurser og aktiviteter, senest som medarrangør af Holistisk Festival 1998 i Tisvildeleje.
4 dage om ugen arbejder jeg som  EDB-medarbejder på Københavns Universitet for bl.a. computerteknisk inspiration og økonomisk dækning af mine basale udgifter.

 
Foto: Ole F. Jensen
Ole Jensen
Vestervænget 44, 1.tv.
4000 Roskilde

E-Mail: Hjemmeside@HOLISTEN.dk
Tlf. 46-355939 (med tlf. svarer)