PRISER OG DESIGN FOR HJEMMESIDER

Prisliste  |  Eksempler og Bestillinger  |  Referencer  |  Betaling
Dit Materiale og Design | Specielle ønsker  | Internet-adresse  |  Søgemaskiner
Opdatering

Januar 2008

BETEGNELSE BESKRIVELSE PRIS FOR OPRETTELSE Pris / år hos Holisten
LINIEN 1 linie i HOLISTENs NetGuide  med navn, adresse, mm. og max. 5 beskrivende ord (angiv kategori i NetGuiden): GRATIS GRATIS
VISITKORTET Elektronisk 'Visitkort' dvs. 1 rammeboks i HOLISTENs NetGuide med navn, adresse  mm. og egen tekst på  max. 30 ord samt  evt. et logo/foto (angiv kategori i NetGuiden):  100 kr (incl. moms) GRATIS
ARKET 1 hel A4 hjemmeside  med grafik (logo, foto) og max. 150 ord. 
Incl. elektronisk 'Visitkort' og tilmelding til Google.dk:
1000 kr (incl. moms) 50 kr
PJECEN Site med max 8 sider med grafik, besøgstæller og  max. 150 ord pr side.
Incl. elektronisk 'Visitkort' og tilmelding til Google.dk og 2 gratis danske spirituelt/holistiske søgemaskiner
3000 kr (incl. moms) 200 kr
KATALOGET Site med max 24 sider med grafik, email-form,  besøgstæller, gæstebog  etc. 
Incl.  elektronisk 'Visitkort' og tilmelding til Google.dk og 4 gratis danske spirituelt/holistiske søgemaskiner
7000 kr (incl. moms) 400 kr
EKSTRA Besøgstæller (gratis i Pjecen + Kataloget) 300 kr (incl.moms) 0 kr
Email-form (gratis i Kataloget) 300 kr (incl.moms) 0 kr
Gæstebog (gratis i Kataloget) 600 kr (incl. moms) 0 kr
Oversættelse til engelsk og fransk: 1,25 kr (incl. moms) pr ord pr sprog 0 kr
OPDATERING  Ændringer af tekst, billeder mm. og opsætning af nye faciliteter udført af HOLISTEN beregnes ud fra arbejdstidsforbrug: 300 kr (incl. moms) pr arbejdstime  
Installation af 2 gratis programmer på din PC og ca. 2 timers introduktion hos dig, samt skriftlig vejledning, så du selv kan opdatere lidt: 300 kr - startgebyr i HUR-området
300 kr pr time hos dig
 

 


Eksempler og Bestillinger
Linie-eksempel Ja Tak, jeg vil gerne bestille en 'Linie' på Holisten GRATIS
Visitkort-eksempel Ja Tak, jeg vil gerne bestille et 'Visitkort' på Holisten
Ark-eksempel Ja Tak, jeg vil gerne bestille 'Arket' (1 hjemmeside)
Pjecen-eksempel Ja Tak, jeg vil gerne bestille 'Pjecen'
Kataloget-eksempel Ja Tak, jeg vil gerne bestille 'Kataloget'


Referencer forår 2007:

www.holisten.dk/healing
www.holisten.dk/Zebraen
www.holisten.dk/AnniRyberg

www.creatingseven.dk
www.quantumseminars.dk
www.gershoej-instituttet.dk
www.vandskraek.net
www.gerdabeck.dk
home.vest.net/pia-sinai
home13.inet.tele.dk/corfixen
www.klinikdintid.dk
www.ellinorchopart.dk

 


Betaling
Betaling til www.HOLISTEN.dk kan ske enten via girokonto 9303499 (regnr 9173) hos Fuursted Data eller med krosset check til Ole Jensen.
 


Dit materiale og Design
Når du har bestilt en hjemmeside hos HOLISTEN bedes du fremsende dit eget materiale til siden:

Når du bestiller en rigtig hjemmeside (arket, pjecen eller kataloget) hos www.HOLISTEN.dk bliver du bl.a. inviteret til at være meddesigner. Du kan f.eks. foreslå sidestruktur, farver og skifttype. Hvis du bestiller Pjecen eller Kataloget vil 1-2 møder undervejs i design-processen være fordelagtigt.
 
 


Specielle ønsker
Du kan til din hjemmeside bestille særlige faciliteter i hver sit modul:

En besøgstæller  kræver en kodning, der er afhængig af et såkaldt CGI-script hos WEB-udbyderen. Hvis du IKKE skal have din side under HOLISTENs domæne, hos NettoNet og TeleDanmark, skal du have informationer om CGI-scriptet fra din WEB-udbyder og videresende dem til mig. Opsætning af en besøgstæller koster 300 kr (i hjemmesidetyperne Pjecen og Kataloget er dette dog med i prisen).
Se eksempel her: http://home.vest.net/pia-sinai/

En besøgsstatistik kan vise dig f.eks. antal besøgende på en måned, en uge, en dag, vise hvilke browsere dine besøgende bruger og vise hvorfra dine besøgende er blevet linket til din side. En besøgsstatistik kan være synlig eller skjult for den besøgende og kræver ikke CGI-script hos din udbyder. Ofte skal man dog betale et fremmed site for at udføre statistikken, men hvis du køber dit webhotel hos NettoNet får du et godt dansk statistiksystem med i købet. Indstilling af en besøgsstatistik og vejledning til statistikken hos Nettonet koster 300 kr (i Pjecen og i Kataloget er dette dog med i prisen). Opsætning til andre statistikker end hos NettoNet koster 600 kr.

En Email-form  kræver også en kodning, der er afhængig af et såkaldt CGI-script hos WEB-udbyderen (en Email-form er en særlig hjemmeside, hvor besøgende UDEN egen email alligevel kan sende email til dig). Hvis du IKKE skal have din side under HOLISTENs domæne, hos NettoNet eller TeleDanmark, skal du have informationer om CGI-scriptet fra din WEB-udbyder og videresende dem til mig. Opsætning af en Email-form koster 300 kr (i Kataloget er dette dog med i prisen).
Se eksempel her: www.holisten.dk/bestil.html

Med en Nyhedsbrev-liste kan du f.eks. fra din egen email sende et nyhedsbrev til alle på listen via kun een email-adresse. Oprettelse af Nyhedsbrev-liste samt mulighed for til- og afmelding til Nyhedsbrev-listen via din hjemmeside er ikke afhængig af din udbyder; men jeg skal bruge dit fulde navn, adresse og fødselsår for at kunne oprette listen hos en email-liste-service Yahoo Groups. Opsætning af en Nyhedsbrev-liste koster 600 kr.
Se eksempel her: www.quantumseminars.dk

Sprogoversættelse: www.HOLISTEN.dk har etableret et netværk med dygtige oversættere til engelsk, tysk, fransk, spansk og islandsk. Hver oversættelse til et andet sprog koster 1,25 kr pr ord.
Foruden selve oversættelsen skal siderne med de(t) ekstra sprog også designes, hvilket kan koste ekstra i design-betaling.
Se eksempel her: home13.inet.tele.dk/corfixen
 


Internet-adresse
Når designet for din hjemmeside er godkendt og betalt af dig, bliver hjemmesiden lagt på plads på Internettet med din særlige net-adresse (f.eks. www.HOLISTEN.dk/DitNavn) og tilmeldt forskellige søgemaskiner. Du kan herefter se din side på selve Internettet på alle PCer på nettet.
Hvis du ønsker, at din hjemmeside (ikke linien og visitkortet) skal have sit eget domænenavn (f.eks. www.DitNavn.dk), skal du yderligere betale for oprettelse  af domæneregistrering hos en forhandler af denne service eventuelt med en alias-funktion til HOLISTEN eller til eget WEB-hotel.
Hvis du ønsker at lægge din hjemmeside designet af Holisten under Holistens domæne, er det gratis det første år og derefter skal du betale en lejeafgift for denne plads hvert af de følgende år (se ovenfor i skemaet: Pris /år hos Holisten).

Hvis du allerede har et WEB-hotel til kommercielt brug (dvs. adgang til plads på Internettet) f.eks. via din Internet-udbyder, kan hjemmesiden naturligvis sendes dertil - jeg skal i dette tilfælde have dit login og pasword til dette WEB-hotel, så jeg kan lægge din side på plads. Hvis du ikke har et WEB-hotel til kommercielt brug, og hvis du ikke ønsker at hjemmesiden skal placeres hos HOLISTEN med lejeafgift, skal du også have oprettet dit eget kommercielle WEB-hotel og betale leje for det hos en forhandler.

Jeg formidler gerne kontakt til en forhandler af disse services. Prisen for oprettelse af domæneregistrering med en alias-funktion til allerede eksisterende WEB-hotel eller HOLISTEN koster 250 kr (+50kr for alias-funktion til egen eksisterende email-adresse). Prisen for både domæneregistrering og eget kommercielt WEB-hotel er pt. minimum 180kr for oprettelse og registrering og 37,50kr/md for leje i minimum et ½ år - med i prisen er også en E-Mail-adresse.
 
 


Søgemaskiner
Når du har en hjemmeside på nettet kan du annoncere om dens adresse i aviser, tidsskrifter mm. Men hvis du ønsker at internet-brugere også skal kunne finde hjemmesiden under søgning på Internettet, er det meget vigtigt, at din hjemmeside bliver tilmeldt de mest anvendte søgemaskiner. Desværre er det blevet mere en regel end en undtagelse at man skal betale for optagelse (eller blot søge om optagelse) i søgemaskinerne.
Generelle søgemaskiner:
I Danmark er de mest kendte generelle søgemaskiner pt. Jubii.dk, Yahoo.dk, Ofir.dk, Google.com og Kvasir.dk (AltaVista-DK). (For Jubii koster det nu 1495 kr at blive tilmeldt,  hvis din hjemmeside er et 'Jubii-erhvervslink' og du ikke ønsker at vente i op til 2 år!). Internationalt er det pt. Yahoo.com, AltaVista.com, Google.com, MSNSearch.com, AOLSearch.com, About.com og Excite.com.
Holistisk/Alternative søgemaskiner:
Foruden de generelle søgemaskiner kan du få din hjemmeside tilmeldt hos mere specifikke holistiske og alternative danske søgemaskiner/Internet-Portaler f.eks. Alternativinfo.dk, SundhedsGuiden.dk, Altabc.dk, Krystalkuglen.dk, Religion.dk (Kristeligt Dagblad), Alternativ-Guiden.dk, Sundhedsforum.dk samt her hos Holisten.dk. Mange af disse holistiske og alternative danske søgemaskiner skal man imidlertid også i stigende grad betale for optagelse i eller abonnement. Internationale alternative gratis søgemaskiner er f.eks. NewAgeDirectory, NewAgeWebWorks og SpiritWeb.
Du kan naturligvis selv registrere din hjemmeside hos disse og andre søgemaskiner, men når du bestiller hjemmesider (dvs. Arket, Pjecen eller Kataloget) hos HOLISTEN omfatter prisen tilmelding af din hjemmeside hos nogle af disse søgemaskiner som stadig har gratis tilmelding. Jeg skal til gengæld helst have lidt informationer af dig til disse søgemaskiner: f.eks. 'Titel', 'Præsentationstekst', søgeord og evt. din E-mail-adresse. Selv om man tilmelder sin hjemmeside til en søgemaskine, kan man dog ikke være 100% sikker på at søgemaskinen godkender hjemmesiden og registrerer den! -Så må man evt. prøve igen.
 


Opdatering
Ved HOLISTEN
Hvis du senere ønsker at opdatere dine hjemmesider kan du sende bestillingen til www.HOLISTEN.dk, hvorpå opdateringen udføres for 300 kr (incl. moms) pr påbegyndt arbejdstime. Når opdateringen er fuldført modtager du en faktura på beløbet. Du kan eksempelvis ændre i teksten, indsætte/erstatte billeder og grafik, ændre i opsætningen og indføre ekstra faciliteter på din hjemmeside.
Ved dig selv
www.HOLISTEN.dk kan dog også tilbyde at installere det nødvendige redigeringsprogram og transportprogram på din egen PC ved besøg hos dig, således at du selv kan foretage de mest nødvendige opdateringer af tekst og billeder på dine hjemmesider. Samtidig giver www.HOLISTEN.dk en kort introduktion i at anvende disse programmer, samt udleverer en kort skriftlig vejledning. Dette kræver imidlertid, at du har din egen adgangskode til dit webhotel, dvs. du kan IKKE have din hjemmeside på HOLISTENs webhotel. Prisen for dette besøg hos dig med installation og introduktion koster 300 kr i startgebyr i HT-området (ring for en pris, hvis du bor udenfor) og derudover 300 kr pr påbegyndt time hos dig - erfaringsmæssigt tager installation og introduktion ca. 2 timer i alt.